Detectie

Terug naar alle diensten

Bedrijfsrecherche

Fraude, integriteitschending of ander onrechtmatig handelen kan overal voorkomen. In kleine en grote bedrijven, door medewerkers op alle niveaus, door klanten of derden van buitenaf. De schade is vaak enorm. Niet alleen de financiële schade, maar ook reputatieschade. En wat te denken van het vertrouwen in elkaar als collega’s en naar klanten. Snel ingrijpen is cruciaal. Toch is het starten van een eigen onderzoek niet verstandig. Kennis van het bedrijf en van de betrokken personen kan zorgen voor tunnelvisie. De kans bestaat dat iemand onterecht beschuldigd wordt of dat het bewijsmateriaal niet in een eventuele rechtszaak gebruikt kan worden.

Maatwerk onderzoek

Daarom wilt u een vermoeden van onrechtmatig handelen discreet, zorgvuldig en onafhankelijk onderzocht hebben door een bedrijfsrechercheur. U wilt maatwerk, een onderzoek geheel toegesneden op uw bedrijf en op de situatie. En u wilt het snel. Want hoe langer het duurt, hoe groter de schade. Wij hebben jarenlange ervaring in waarheidsbevinding en feitenonderzoek. Wij kunnen verschillende onderzoeksmethoden inzetten. Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk van specialisten, zoals tactisch en forensisch onderzoekers, juristen en accountants. In een persoonlijk gesprek nemen wij de situatie met u door en leggen u de mogelijkheden voor. Uiteraard behandelen wij de informatie altijd vertrouwelijk.

Vermoedt u fraude of onrechtmatig handelen en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Is spoed vereist? Dan kunnen wij direct voor u een onderzoek opstarten.

Tarieven

Iedere situatie is uniek, geen enkel onderzoek is hetzelfde. Wij stellen ons onderzoek in overleg met u samen, geheel toegespitst op uw bedrijf en uw situatie. Een tarief kunnen wij daarom vooraf niet geven. In het kennismakingsgesprek bespreken wij met u onze aanpak en het tarief. Dit eerste gesprek is gratis en verplicht u tot niets.

Wij hebben een vergunning van het Ministerie van Veiligheid en Justitie en toestemming van de korpschef van de politie voor het uitvoeren van recherche werkzaamheden. Een verslag naar aanleiding van ons onderzoek kan ingebracht worden als bewijs in een mogelijke rechtszaak.

Heeft u al eens te maken gehad met fraude en wilt u dit in de toekomst voorkomen? Of wilt u weten waar uw bedrijf risico’s loopt en welke maatregelen u kunt nemen? Kijk dan bij Preventie wat wij voor u kunnen betekenen. Een belangrijk onderdeel van preventie is goed opgeleid personeel. Wij geven ook trainingen, zodat uw medewerkers fraude op tijd herkennen en weten hoe ze ermee om moeten gaan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek Dit eerste gesprek is kosteloos. Informatie wordt altijd vertrouwelijk behandeld