Particulieren

Terug naar alle diensten

Privédetective

U bent in een vervelende situatie belandt en weet niet meer hoe u verder moet. Aan een vermoeden heeft u niets. U wilt zekerheid. Om hulp in te schakelen moet u een drempel over. De situatie is al pijnlijk genoeg en vaak gaat het om intieme kwesties.

Toch kan het inschakelen van een privédetective op zo’n moment zeer waardevol zijn. Een privédetective (ook wel particulier onderzoeker) kan u helpen om duidelijkheid te krijgen. Wij garanderen u geen oplossing. Maar wij beloven u wel onze toewijding om de waarheid te achterhalen.

Wij beschikken over verschillende onderzoeksmethoden om voor u bewijzen te verzamelen. Uiteraard gaan wij zeer discreet te werk. Neem met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kennismakingsgesprek is kosteloos en verplicht u tot niets.

Enkele voorbeelden waarvoor u ons kunt inschakelen:

Tarieven

Geen enkele situatie is hetzelfde. Iedere opdracht vraagt een eigen, op maat gesneden onderzoek. Een tarief kunnen wij daarom vooraf niet noemen. In ons kennismakingsgesprek schetsen wij u onze aanpak. De kosten van dit onderzoek bespreken wij dan ook met u. Dit eerste gesprek kost u niets en is geheel vrijblijvend.

Wij hebben een vergunning van het Ministerie van Veiligheid en Justitie en toestemming van de korpschef van de politie voor het uitvoeren van recherche werkzaamheden. Een verslag naar aanleiding van ons onderzoek kan ingebracht worden als bewijs in een mogelijke rechtszaak.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek Dit eerste gesprek is kosteloos. Informatie wordt altijd vertrouwelijk behandeld