Preventie

Terug naar alle diensten

Fraude tast het vertrouwen aan en kost veel geld. Daarom wilt u fraude of integriteitschending voorkomen. Hiervoor moeten eerst de risico’s in kaart gebracht worden. Een kritische scan van de bedrijfsprocessen is noodzakelijk om schade in de toekomst te voorkomen. Een volgende stap is het nemen van maatregelen. Maar welke maatregelen zijn effectief, zonder dat ze de bedrijfsvoering in de weg zitten? Uw klanten mogen er geen last van hebben.

Een risico-analyse en preventieplan vergt maatwerk van een onafhankelijk adviseur. Wij hebben ruime ervaring in het analyseren van bedrijfsprocessen op risico’s. Door onze uitgebreide kennis en ons grote netwerk aan specialisten kunnen wij een op maat gesneden preventieplan voor u maken. Ook helpen wij u met de implementatie van de maatregelen.

(Pre-) Employmentscreening

Een belangrijk onderdeel van preventie is het screenen van nieuw personeel. Een personeelsscreening of pre-employmentscreening voorkomt dat nieuwe medewerkers een risico vormen voor fraude of ander onrechtmatig handelen. Maar ook personeel dat al langer in dienst is kan in een positie komen dat integriteitschending of fraude verleidelijk wordt. Daarom raden wij aan om niet alleen nieuwe kandidaten, maar ook werknemers op regelmatige basis te screenen. Uiteraard moet een employmentscreening zeer vertrouwelijk en secuur gebeuren. Wij beschikken over de middelen en ervaring om dit voor u uit te voeren.

Training

Goed opgeleid personeel herkent mogelijke fraude snel en weet hoe te handelen. Wij kunnen uw personeel de juiste training geven. Neem contact met ons voor de mogelijkheden.

Tarieven

Ieder bedrijf is uniek. Ieder adviesrapport is maatwerk. Een tarief kunnen wij daarom vooraf niet geven. In het kennismakingsgesprek bespreken wij met u onze aanpak en het tarief. Dit eerste gesprek is gratis en verplicht u tot niets.

Heeft u een vermoeden van fraude of integriteitschending in uw bedrijf? Dan kunnen wij voor u een onderzoek hiernaar doen. Kijk bij Detectie voor meer informatie.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek Dit eerste gesprek is kosteloos. Informatie wordt altijd vertrouwelijk behandeld